Η χρήση της τεχνολογίας HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) μπορεί συνεχώς να εκτίνει και να συστέλλει τους δικούς σας μυς σε συνθήκες ακραίας προπόνησης, μπορεί να αναμορφώσει βαθιά την εσωτερική δομή των μυών και τα μυοβράχια μεγαλώνοντας τα (οι μύες θα αναπτυχθούν) ενώ παράγουν νέες πρωτεϊνικές αλυσίδες, αυξάνοντας έτσι την πυκνότητα και τον όγκο των μυών. Η τεχνολογία HI-EMT μπορεί να κάνει τον μυ να φθάσει στα όρια συστολής 100%, να οδηγήσει σε μεγάλη ποσότητα διάσπασης λίπους.

Το λίπος αποσυντίθεται και συσσωρεύται σε μεγάλη ποσότητα σε λιπώδη κύτταρα, ενώ οι συγκεντρώσεις λιπαρών οξέων είναι πολύ υψηλές σε σημείο που να προκαλούν την διάσπαση των λιποκυττάρων τα οποία απεκκρίνοντα από τον φυσιολογικό μεταβολισμό του σώματος μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ως εκ τούτου, αυτό το μηχάνημα μπορεί να ενισχύσει και να αυξήσει τους μύες μειώνοντας παράλληλα το λίπος.

Απαιτούνται τουλάχιστον 6 συνεδρίες με επανάληψη έως 2 φορές την εβδομάδα.

HI-EMT PRO MAX

emsculpt-machine-4-handles

HIFU

easy-lift-new

Η τεχνολογία της συσκευής HIFU (Υψηλής Έντασης Εστιασμένος Υπέρηχος), διαπερνά το δέρμα και στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στο SMAS (βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος).

Η ενέργεια διοχετεύεται σε μικρά εστιακά σημεία στο βάθος που έχουμε επιλέξει ενεργοποιώντας μέσα από τον ίδιο τον οργανισμό την παραγωγή κολλαγόνου και αντιστρέφοντας τη διαδικασία της γήρανσης.

Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting. 

Dueto MT Evo Alexandrite 755 και Nd-yag 1065

Mix τεχνολογία που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε συνδυαστικές θεραπείες με Alexandrite, με Nd-yag ή και με τις δυο εκπομπές φωτός μαζί, συνδυαστικά ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε περιστατικού ξεχωριστά.

Θεραπείες Alexandrite 755

 • αποτρίχωση σε όλο το σώμα
 • αιμαγγειώματα
 • φακίδες
 • γεροντικές κηλίδες στα χέρια

Θεραπειες Nd- yag

 • Ευρυαγγείες προσώπου
 • Αιμαγγειώματα
 • Ευρυαγγείες ποδιών κόκκινου χρώματος και σκούρου χρώματος
 • Φλεγμαίνουσα ακμή
 • Ανάπλαση δέρματος
 • Ουλές ακμής
 • Κονδυλώματα
 • Ονυχομυκητίαση
 • Αποτρίχωση

Συνδυαστικές θεραπείες Alexandrite 755 και Nd-yag

 • Απορτίχωση ανθεκτικής τριχοφοϊίας προσώπου και ανδρική πλάτη και στήθος
 • Ευρυαγγείες προσώπου και ποδιών
 • Ροδόχρους νόσος
 • Αιμαγγειώματα προσώπου και σώματος
 • Ανάπλαση προσώπου, λαιμού και μπούστο

LASER QUANTA SYSTEMS

duetto

SCARLET FRACTIONAL LASER

scarlet_new

To SCARLET RF είναι διπολική, μη επεμβατική fractional ραδιοσυχνότητα, με μικρό-υπολογιστικές βελόνες. Παρέχει άμεσα θερμότητα στην επιδερμίδα και στο χόριο, ελεγχόμενα, σε βάθος από 0.5~3.5mm. Η κλασματική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα επίτευξης fractional θεραπειών χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος του ασθενή. Οι θεραπείες γίνονται όλο το χρόνο χωρίς να υπάρχει φόβος υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες.

 1. Ανανέωση και αποκατάσταση του δέρματος με τη διαδικασία της Ανόρθωσης (lifting).
 2. RF και μικρονυγμοί για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών
 3. Κατάλληλο για όλες τις θεραπείες του δέρματος, του προσώπου και του σώματος, ανεξαρτήτως εποχής.
 4. Ελαχιστοποίηση χρόνου αποκατάστασης, σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες laser. (Δεν επηρεάζει την καθημερινή ζωή)
 5. Επιλύει ταυτόχρονα πολλά προβλήματα όπως: υπερμελάχρωση, μέλασμα, ακμή, ουλές ακμής, ραγάδες κλπ.

SCARLET RF είναι η θεραπεία που δίνει συνδυαστικό ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Μια θεραπεία χωρίς παρενέργειες και πόνο. Ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη συνεδρία!

Η µέθοδος είναι τόσο δηµοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσµατα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Αυτή η επαναστατική µέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καµµία παρενέργεια.

Η νέα τάση στη µη επεµβατική λιποαφαίρεση ονοµάζεται Lipofreze.

Η µέθοδος χρησιµοποιεί δύο τεχνικές: την αναρρόφηση για αποτελεσµατική στόχευση του λιπώδους ιστού της υπό θεραπεία περιοχής και την ελεγχόµενη ψύξη.

Η ψύξη οδηγεί µεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση, έναν ελεγχόµενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά µέσω της λεµφικής οδού.

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι σε 2-4 συνεδρίες έχουμε εντυπωσιακή μείωση του λιπώδους ιστού, της τάξης του 25-40%.

Τα αποτελέσµατα παραµένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθµός των λιποκυττάρων στον οργανισµό µειώνεται, εποµένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασµού τους.

Γι’ αυτό τα αποτελέσµατα είναι µόνιµα.

Η µέθοδος Lipofreze µπορεί να εφαρµοσθεί σε όλο το σώµα, εκτός του λαιµού και του προσώπου. Οι πιο δηµοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των µηρών, τα µπράτσα και τα ψωµάκια

LIPOFREESE ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

LipoFreze_new

Το Lipofreze απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που παρ΄όλη την προσπάθειά τους, έχουν εναποθέσεις λίπους που καµία δίαιτα ή γυµναστική δεν µπορούν να εξαλείψουν. Επίσης είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται

σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή. Μόνιµα εντυπωσιακά αποτελέσµατα σε ελάχιστο χρόνο! Μια εντυπωσιακή προσέγγιση µη χειρουργικής λιποαφαίρεσης.

Η συνεδρία διαρκεί 45’ λεπτά. Συνήθως 2-4 συνεδρίες είναι αρκετές για οριστική επίλυση του προβλήµατος.

Η τεχνολογική πλατφόρμα 3D SHAPE, μέσω της μέγιστης ισχύς και των ειδικών πατενταρισμένων κεφαλών, είναι η μοναδική που επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή των κυριότερων και αποτελεσματικότερων τεχνολογιών στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

 1.  LASER: Λιπόλυση τοπική - εστιασμένη.

Προσοχή δεν είναι όλα τα laser ικανά να κάνουν λιπόλυση. Μόνο laser με μήκος κύματος όπως του 3D SHAPE, 910nm μπορούν να πετύχουν το σκοπό αυτό.

 1. ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ(πολλαπλής συχνότητας και ισχύος)

Η κορυφαία τεχνολογία για την σύσφιξη του δέρματος.

Η θερμότητα που διαχέουν οι ραδιοσυχνότητες (προσοχή όχι όλες, αλλά μόνο αυτές με πολλαπλή συχνότητα και ισχύ) στους ιστούς έχει σαν αποτέλεσμα:

 • Αύξηση των μεταβολικών λειτουργιών και της κυτταρικής ενέργειας.
 • Ενεργοποίηση των ινοβλαστών για την παραγωγή νέου υγιούς κολλαγόνου, μεγίστη και στοχευόμενη σύσφιξη της θεραπευμένης περιοχής
 • Συρρίκνωση των λιποκυττάρων.

3d shape

3d-shape_new
 1. FRACTIONAL VACUM

Η παγκόσμια αναγνωρισμένη τεχνολογία VACUM στην πιο εξελιγμένη της μορφή την fractional, έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην θεραπεία της κυτταρίτιδας γιατί επιτυγχάνει:

α) Βελτίωση λεμφικής και αιματικής ροής

 • Οξυγόνωση όλων των ιστών

β) «Πυροδότηση» του κυτταρικού μεταβολισμού

 • Μείωση όγκων λιποκυττάρων

γ)  Ενεργοποίηση ινοβλαστών (παραγωγή κολλαγόνου)

 • Aναδόμηση συνδετικού ιστού, βελτίωση υφής της επιδερμίδας. Το σώμα σμιλεύεται και ανακτά τις γραμμές του.

3D SHAPE

Εν κατακλείδι, το 3D SHAPE είναι μια επαναστατική πλατφόρμα τεχνολογιών στο χώρο της αισθητικής δερματολογίας που επιτυγχάνει:

 • Μείωση τοπικού λίπους, εστιάζοντας τη θεραπεία στις περιοχές με συσσώρευση λίπους.
 • Σύσφιξη δέρματος- τόνωση και σφρίγος σε χαλαρούς ιστούς.
 • Επανασχηματοποιήση του περιγράμματος και επαναμορφοποίηση της “φιγούρας” δημιουργώντας αρμονία στη σιλουέτα του σώματος.(ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ)
 • Θεραπεία κυτταρίτιδας

MINI CRYO

mini-cryo_new
Ψυκτικό μηχάνημα της Zimmer το οποίο χρησιμοποιεί για να μην πονάνε οι ασθενείς κατά την εφαρμογή του laser.

Laser πλατφόρμα για πολλαπλές εφαρμογές.

 • Αποτρίχωση για όλους τους φωτότυπους

Ένα μηχάνημα που συνδυάζει αναβαθμιζόμενο όλες τις τεχνολογίες laser από Nd Yag έως Fractional Er Yag.

ALEX Nd Yag – PLATFORM

alex_new

1.Micro-Crystal Peel

Αυτή η θεραπεία έγινε πολύ δημοφιλής για την αναζωογόνηση του προσώπου και τη θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, την βλάβη από τον ήλιο, την λιπαρότητα του δέρματος, την τάση για ακμή και τους διευρυμένους πόρους.

Το σύστημα Microdermabrasion λειτουργεί με μικρο-κρυστάλλους σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, δημιουργώντας απολέπιση απαλά και με ακρίβεια, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποκαλύπτοντας έτσι το νέο και φρέσκο δέρμα από κάτω. Ο αριθμός των συνεδριών θα πρέπει να είναι ανά 7 έως 10 μέρες για μια σειρά από 6 έως 10 και στη συνέχεια ανά μήνα για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

2.Diamond Peel

Το διαμάντι Dermabrasion είναι μια δημιουργική βελτίωση της μικρο-crystal Dermabrasion. Το διαμάντι Dermabrasion παρέχει μια μη χειρουργική διαδικασία όπου αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, τις ατέλειες, τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες. Το αποτέλεσμα είναι ένα υγιές, λαμπερό και όμορφο δέρμα.

3.Jet Peel

Θεραπείες φλούδα Jet είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην βελτίωση της υφής του δέρματος, μείωση ρυτίδων, απομάκρυνση των ανεπιθύμητων μελάγχρωση και συνολική αναζωογόνηση του δέρματος. Είναι επίσης πολύ χρήσιμο για την ακμή, τα σπυράκια όπως εύκολα και γρήγορα τους απομακρύνει χωρίς πόνο ή δυσφορία. Ο εξοπλισμός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θεραπείες συνηθέστερα εκτελείται στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ περιοχές, και άλλες περιοχές όπως τα πόδια και την κοιλιά, όπου χρειάζεται εξομάλυνση, βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση, όπως τα χέρια, τα πόδια, το στήθος, την πλάτη και τους αγκώνες ακόμα. Οι θεραπείες ακμής συχνά γίνονται για βαθύ καθαρισμό και τη βελτίωση της επούλωσης.

4.Hydro Peel

Βελτιώνει την υγεία του δέρματος.

ALL IN 1 PEEL ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

all-in-one_new

CERRI

cerri

Μηχάνημα μικροδερμοαπόξεσης και ενδοδερμολογίας, laser και ραδιοσυχνότητας.