Κρυολιπόλυση

LIP-KRYO-soma

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Η κρυολιπόλυση είναι κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική, μη επεμβατική μέθοδος λιπογλυπτικής, που αντιμετωπίζει την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε προβληματικά σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, σημεία του σώματος δηλαδή που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση

Πρόκειται για πρωτοποριακή αναίμακτη τεχνολογία, κατά την οποία τα στρώματα λίπους που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται. Είναι εντελώς ακίνδυνη και χωρίς παρενέργειες μέθοδος, αφού η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού επηρεάζει μόνο στοχευμένα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί σε συρρίκνωση, αποσύνθεση και στη συνέχεια σε απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με τη διαδικασία του μεταβολισμού, επιτυγχάνοντας έτσι μία εντυπωσιακή αλλαγή στο σχήμα του σώματος, ενώ ο παρακείμενος ιστός παραμένει σώος και άθικτος..

Η διάρκεια της συνεδρίας για κάθε κύκλο είναι 45-60 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδική. Μπορείς να συνεχίσεις άμεσα όλες τις δραστηριότητές σου χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα.