Όμορφη νύφη!

Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και η μεγάλη μέρα έφτασε… ή σχεδόν έφτασε!

Η ημερομηνία ορίστηκε, η εκκλησία επιλέχθηκε, λίστα καλεσμένων έτοιμη, ψώνια, βιτρίνες, παραγγελίες, προκαταβολές, φωτογράφος, στολισμός εκκλησιάς, δεξίωση, μενού, μουσική, ξανά προκαταβολές, δώρο κουμπάρων, κομμωτήριο, πρόβες, μακιγιάζ… φόρεμα μαμάς, τουαλέτα αδελφής, κοστούμι γαμπρού, γραββάτα πεθερού, παρανυφάκια… ξαναπρόβα νυφικού, άγχος, πίεση, θα γίνουν όλα έτσι όπως τα ονειρεύομαι…???!!!

Κάπου εδώ ή μάλλον πριν από όλα αυτά, η Medi harmony έρχεται να πάρει θέση και να σας κάνει μια πρόταση υγείας και ομορφιάς!

Με σύμμαχο τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το ιατρικό κέντρο υγείας και ομορφιάς Medi harmony και το πρόγραμμα που θα δημιουργηθεί, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του σώματός σας και τις επιδερμίδας σας, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα περιττά κιλά, την κυτταρίτιδα, τις μικρές ατέλειες, την ανεπιθύμητη τριχοφυία, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσετε να αποκτήσετε το σώμα και την λάμψη, απαραίτητη για να νοιώσετε υπέροχα, την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

6 μήνες πριν, είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα, απώλειας βάρους, σωστής διατροφής, ενυδάτωσης, αποτρίχωσης, για ένα όμορφο σώμα και ένα πρόσωπο φωτεινό, λαμπερό που θα ακτινοβολεί υγεία και αυτοπεποίθηση!!!

3 μήνες πριν, εντατικό πρόγραμμα, για απώλεια βάρους, χάσιμο πόντων, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, ενυδάτωση, αποτρίχωση.

1 μήνα πρίν, εντατική θεραπεία προσώπου

Εσείς ασχοληθείτε με όλα τα διαδικαστικά για τον τέλειο γάμο κι εμείς θα φροντίσουμε να έχετε άψογη εμφάνιση, εσείς και όλοι οι πρωταγωνιστές που θα δώσουν μια τέλεια εικόνα, που θα αποτυπωθεί για πάντα!

Νύφη ακαταμάχητη!

Θεραπείες προσώπου κατάλληλες για την σωστή προετοιμασία για τέλεια αποτελέσματα!

ALL IN ONE

 • Δερμοαπόξεση
 • Σύσφιξη επιδερμίδας
 • Λάμψη και φωτεινότητα
 • Αναγέννηση και αναζωογόνηση κυττάρων

Από την 1η κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εμφανή το πρόσωπο είναι πιο φωτεινό πιο ξεκούραστο. Ένας κύκλος θεραπειών περιλαμβάνει 3-4 θεραπείες ανα 30 μέρες.

PLASMA LIFT

 • Σύσφιξη επιδερμίδας
 • Λείανση ρυτίδων στην περιοφθαλμική και περιστοματική περιοχή
 • Ομοιόμορφο χρωματισμό επιδερμίδας

Ενας κύκλος θεραπειών περιλαμβάνει 5-6 θεραπείες ανά 25 μέρες. Από την 1η συνεδρία το πρόσωπο είναι πιο λείο γύρω απτα μάτια και γύρω απτό στόμα, πιο σφριγγηλό και πιο φωτεινό. Κατάλληλη θεραπεία για άμεσο αποτέλεσμα για κάποια κοινωνική στιγμή.

SCARLET – FRACTIONAL LAZER

 • Σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου
 • Λείανση πόρων της επιδερμίδας
 • Ομοιόμορφος χρωματισμός της επιδερμίδας
 • Λείανση βαθιών ρυτίδων
 • Βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
 • Αποκατάσταση ουλών ακμής και ραγάδων

Ένας κύκλος θεραπειών περιλαμβάνει 6 θεραπείες ανά 35 μέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή απτον πρώτο μήνα με το πρόσωπο να είναι πιο σφιχτό, πιο σφριγηλό και οι ρυτίδες να αρχίζουν να απαλύνονται. Οι ραγάδες και οι ουλές αρχίζουν να σβήνουν.

3D SHAPE ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 • Σύσφιξη και ανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου και ιδιαίτερα του πάνω βλεφαρου
 • Ανόρθωση και σύσφιξη λαιμού
 • Ομοιόμορφο χρωματισμό της επιδερμίδας
 • Βελτίωση μαύρων κύκλων και σακουλών των ματιών

Ένας κύκλος θεραπειών περιλαμβάνει 10 θεραπείες ανά εβδομάδα. Από τη 2η θεραπεία το πρόσωπο φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο φωτεινό.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

LIPOFREEZE

 • Αφαιρεί επιλεκτικά το επίμαχο τοπικό παχος

Ο κύκλος θεραπειών ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος που εχει ο κάθε ασθενής. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ανά 25 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την 2η συνεδρία με μείωση από 2 – 6 πόντους. Σε συνδοιασμό με σωστή διατροφή και τη λήψη 2 – 3 λίτρων νερού την ημερα.

3D SHAPE

 • Σύσφιξη σώματος
 • Τοπική λιποδιάλυση
 • Λιπογλυπτική της σιλουέτας του σώματος
 • Αύξηση λεμφικής και αιματικής κυκλοφορία
 • Αποκατάσταση της όψης φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί ανά μία εβδομάδα και το εύρος των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος του εκάστοτε ασθενή. Σε συνδοιασμό με σωστή διατροφή και τη λήψη 2 – 3 λίτρων νερού την ημέρα, για την αποβολή των τοξινών από το σώμα, τα αποτελέσματα είναι εμφανή απτην πρώτη ολοκλήρωση της θεραπείας. Το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, η υφή του πιο μαλακή και το δέρμα πιο λείο. Μέσα σε δύο εβδομάδες ο ασθενής πετυχαίνει να χάσει 2 – 6 πόντους από το εκάστοτε σημείο.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ALEXANDRITE

 • Μόνιμη αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας

Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με την περιοχή του σώματος, τον τύπο του δέρματος και τον χρόνο ανάπτυξης των τριχών του εκάστοτε πελάτη. Η ηλικία επίσης, η κληρονομικότητα, το βάρος καθώς και οι ορμονικές διαταραχές παίζουν σημαντικό ρόλο για τη μορφολογία της τρίχας. Συνήθως ο αριθμός συνεδριών κυμαίνεται από 5 – 10 θεραπείες. Απτην πρώτη κιόλας θεραπεία οι τρίχες γίνονται πιο μαλακές και αρχίζουν με την πάροδο των συνεδριών να βγαίνουν πιο αραιά.

Γαμπρός όμορφος και γοητευτικός

Μπορεί όλοι να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην εντυπωσιακή είσοδο της νύφης, αλλά δεν είναι… λίγες εκείνες που σχολιάζουν την γοητεία του γαμπρού! Συνήθως η προετοιμασία του γαμπρού, συγκεντρώνεται στην αγορά ενός ωραίου κοστουμιού, μιας εντυπωσιακής γραββάτας κι ενός σικ μανικετόκουμπου…!

Μπορεί όλη η γοητεία του γαμπρού να βρίσκεται στο όμορφο βλέμμα του ή στο φωτεινό του χαμόγελο αλλά αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια μικρή απογοήτευση όταν ο “έλεγχος” σταματήσει στο αντιαισθητικό “σωσίβιο”!

Αν είστε αθλητικός τύπος και έχετε ήδη λιώσει στο γυμναστήριο, τότε σίγουρα έχετε όμορφο σώμα. Αν όμως ανήκετε στην… άλλη κατηγορία, που δεν αντιστέκεστε στους νόστιμους μεζέδες ή σε εκείνους που θεωρούν την κοιλίτσα γοητεία, τότε θα πρέπει να δράσετε άμεσα!!!

Θα σας συστήσουμε την επαναστατική μέθοδο λιποδιαλύσης Vaser Shape και θα πείτε αντίο στην κοιλίτσα, σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα. Λίγοι μόλις μήνες αρκούν και όλοι θα έχουν έναν ακόμη λόγο, να ζηλεύουν τη νύφη!

Και οι πεθερές έχουν ψυχή… και χάρη!

Για τις περισσότερες μαμάδες, είναι διπλή χαρά, η χαρά των παιδιών τους! Θέλουν κι εκείνες να πάρουν, αλλά και να δώσουν λίγη από την ευτυχία τους και με τη σειρά τους να λάμψουν από χαρά και υπερηφάνεια για την μεγάλη αυτή ημέρα!

Θεραπείες που θα διώξουν την κούραση και το άγχος των τελευταίων μηνών, αλλά και τις ρυτίδες που επιμένουν, να προσθέτουν χρόνια και να κάνουν το πρόσωπο, θλιμμένο και να δείχνει άτονο και θαμπό.

Για τις τολμηρές πεθερές ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν την εμπειρία του Botox. Αν όχι τώρα, τότε… πότε;

Εύκολο στην εφαρμογή, ανώδυνο, ιδανικό να εφαρμοστεί 3 μήνες πριν τη μεγάλη μέρα.

Κλεφτές ματιές στην …κουμπάρα!

Δεν θέλουμε βέβαια να κλέψει την παράσταση η κουμπάρα, αλλά θέλουμε να σταθεί στο ύψος της! Νέα ή λιγότερο νέα, δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό για εκείνη τη μέρα, που θα μοιραστεί τα φλας των φωτογράφων και θα πρωταγωνιστήσει στα αλμπουμ για τα επόμενα χρόνια, είναι να νιώθει άνετα με το σώμα της, να ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και να αστράφτει από χαρά!

Θεραπείες προσώπου γρήγορες και αποτελεσματικές

Θεραπείες σώματος που ενυπωσιάζουν με τα αποτελέσματα τους

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα γνωρίστε τις παροχές και τις εκπλήξεις, που σας περιμένουν στο Ιατρικό κέντρο Medi harmony